Adres

Mezenlaan 24
9404 BS Assen

Openingstijden

Ma-Vr: 09.00-17.00

Bel ons

+00 31 6 36528368

1. Een overzicht van wat ik nodig heb voor ik aan een website kan beginnen

  • Logo (PDF, EPS of high res JPEG)
  • Hosting login (hosting account en/of DirectAdmin/Cpanel login)
  • Huidige website login (als de huidige een WordPress site is)
  • Bestaande images op origineel formaat of nieuwe afbeeldingen voor de nieuwe site
  • Kleurcodes of fonts als die bij de huisstijl horen
Hosting

Ik heb een reseller hosting-pakket bij Antagonist. Deze provider heb ik gekozen op basis van mijn ervaring met ze sinds 2014. Ik heb met vele hosting-partners gewerkt en bij deze heb ik nog steeds het gevoel dat ik de koningin ben wink
Sinds een jaar werk ik ook heel graag met Cloud86 omdat die nóg snellere (litespeed)servers hebben!

Als je bij mij een site hebt, kan ik voor je regelen dat je je site via mijn resellerpakket host. Je krijgt dan via mij het SLIM pakket, waarin het volgende is inbegrepen:

1 website
Gratis domeinnaam

 

100 GB opslag SSD
Geavanceerde caching

 

1 CPU core
512 MB geheugen

 

Gratis SSL BONUS
Extra Antagonist-specials

 

Onbeperkt dataverkeer
12 backups over 7 dagen

 

Onbeperkt e-mail
Gratis spamfilters

 

SSH-toegang
Patchman en monitoring

Kosten per jaar via SwebS: € 75,- per jaar

Onderhoud

Wil je dat je site alle nieuwe updates direct geïnstalleerd krijgt en dat ik hem in de gaten hou? Wil je regelmatig iets wijzigen? Een nieuwe foto, een tekstje aanpassen, nieuw berichtje?

Ik heb een klein onderhoudspakketje voor bij je website:

WordPress updates
Plugin updates
Beveiligings updates
1 uur wijzigingen per maand (max 3 maanden houdbaar ;-))

Kosten per maand € 25,- per maand**

** Deze prijs is als je je hostingpakket bij mij hebt via mijn reseller pakket bij Antagonist. Deze is bijzonder compleet en veilig en biedt mij uitstekende ondersteuning, zodat ik zeker weet dat ik wat ik beloof waar kan maken. Als je je hosting-provider zelf wilt kiezen, maak ik afhankelijk daarvan een aanbieding voor je voor het onderhoud.

2. Het ontwerpen

Het ontwerpen van een website, groot of klein is een complex proces. Ik heb het in drie stappen verdeeld:

 

STAP 1 – LAYOUT EN DESIGN

De meeste tijd gaat zitten in het ontwerpen van de layout, de structuur en het design van de site. Ik maak een homepage en een sub-pagina ter beoordeling.

STAP 2 – ONTWIKKELING

Zodra de layout en het design zijn goedgekeurd, ga ik verder met het ontwerpen van alle pagina’s, de functies en het responsive maken, zodat de site er bij alle resoluties en op de verschillende browsers goed uit ziet en werkt.

STAP 3 – REVISIES EN BEWERKINGEN

Zodra de site klaar is voor de uiteindelijke beoordeling, gaan we samen alle pagina’s controleren en kunnen we gedetailleerde wijzigingen doen tot de site perfect is.

3. Klaarmaken voor lancering

Als de site eenmaal klaar is om live te gaan, worden alle onnodige/overbodige plugins, pagina’s, images en bestanden verwijderd. Er wordt een backup gemaakt van de nieuwe site, zodat hij direct teruggezet kan worden in deze versie mocht dat onverhoopt een keer nodig zijn. Als de site eenmaal op de juiste locatie staat, kan het zijn dat het 24 tot 48 uur duurt voor deze overal zichtbaar is, maar meestal is het niet nodig browsers en/of wifi te verversen en gebeurt dit vrijwel direct.

De website logins en belangrijke gegevens zullen worden doorgestuurd via email, zodat die ook in eigen beheer zijn.

Ik bied ook maandelijkse onderhoudscontracten, zodat de website steeds de nieuwste beveiligingsupdates krijgt. In het contract zit ook een uur voor kleine updates.  Zo kunnen bijvoorbeeld agenda, foto’s en teksten up to date gehouden worden, een extra email-adres toegevoegd worden of iets anders. Zijn de wijzigingen te omvangrijk, dan zal ik een nieuwe offerte maken ter beoordeling.

 

 

4. Formulier compleet?

Als laatste, als ik nog niet het hele formulier ingevuld heb ontvangen, vul het hier dan verder in. Ik streef er naar binnen 1 dag een offerte te sturen.